Aktualności

Informacje oraz nadchodzące wydarzenia
1 gru

Catering wigilijny 2020/ ZAPRASZAMY!

Zapraszamy do składnia zamówień na nadchodzące Święta Bożonarodzeniowe.

tel. 697002774
tel. 607990828

Sprawdź menu!
CATERING WIGILIJNY 2020

Zamówienia przyjmujemy od 20 listopada do 21 grudnia Odbiór osobisty 23.12.2020 w godzinach od 18:00-20:00 24.12.2020 w godzinach od 9:00-12-00.

Zapraszamy

Zespół Gościńca Sucholeskiego

Catering wigilijny 2020

 
MENU     Cena                        
Zupy (minimalna ilość zamówienia to 3 porcje)                              
Barszcz czerwony 1 porcja 300 ml     8 zł                        
Zupa grzybowa 1 poprcja 300ml     15 zł                        
Zupa rybna 1 porcja 300 ml     16 zł                        
                               
Dania mięsne: ( waga mięsa przed obrobką termiczna)                              
Zraz wołowy 1 szt / 160 g mięsa     24 zł                        
Schab pieczony w całości 1 kg     85 zł                        
Karkowka pieczona w calośći 1 kg     65 zł                        
Bigos 1 kg     45 zł                        
Polędwica wieprzowa peklowana, pieczona w niskiej temperaturze 1 kg     90 zł                        
Szynka wieprzowa szpikowana boczkiem wędzonym, pieczona w całości w aromacie z warzyw korzeniowych sztuka 1 kg     70 zł                        
Pasztet z konfiturą z czerwonej cebuli zapieczony w cieście francuskimz czarnuszką sztuka ok 1 kg     80 zł                        
                               
Sos pieczeniowy 900 ml     25 zł                        
                               
Drób( waga mięsa przed obróbka termiczna )                              
Gęś pieczona w całości nadziewana kaszą, boczkiem i grzybami sztuka ok 5 kg     280 zł                        
Gęś pieczona w całości nadziewana jabłkiem, cebulą i pomarańczą sztuka ok 4.5 kg     240 zł                        
Kaczka pieczona w całości z jabłkami , pomarańczami, w czerwonym winie sztuka ok 2,2 kg     130 zl                        
Indyk marynowany, pieczony w całości z musem mięsnym i suszonymi owocami ok 5 kg     270 zł                        
Filet z kaczki w jabłkach pieczony 200 gr     25 zł                        
                             
Ryba                              
Filet z karpia soute z cebulką 120 gr     20 zł                        
                               
Dodatki:                              
Pierogi z kapustą i grzybami 1 szt     4 zł                        
Pasztecik z mięsem 1 szt.     6 zł                        
Pyzy 1 szt     3 zł                        
Kapusta kiszona z krzybami 1 kg     40 zł                        
Kapusta modra z rodzynkami 1 kg     30 zł                        
                               
Zimny bufet ok.70 gr/porcja ( zamowienie od 4 porcji z pozycji)                              
Dorsz po grecku     13 zł                        
Sandacz w galarecie     13 zł                        
Łosoś w galarecie     13 zł                        
Karp w galarecie     11 zł                        
Szparagi w szynce     8 zł                        
Schab ze śliwką     10 zł                        
Rolada z sandacza i łososia     13 zł                        
Sledż w śmietanie z cebulą, jabłkiem, ogórkiem kiszonym     11 zł                        
Dorsz po grecku     13 zł                        
Schab z musem chrzanowym     10 zł                        
Tradycyjna galantyna z kurczaka z omletem, pieczarkami i zielona pietruszką     10 zł                        
Plastry piersi kaczej z owocami w maladze     13 zł                        
Rolada z polędwicy wieprzowej z grzybami leśnymi     12 zł                        
                               
Tradycyjna sałatka jarzynowa 1 kg     40 zł                        
Sałatka śledziowa 1 kg     35 zł                        
                               
Ciasto marchewkowe 4-6 porcji     60 zł                        
                               
Dla firm , tartinki wigilijne 30 szt.     135 zł                        
ze śledziemi wiórkami ze świeżego ogorka                              
z wędzonym pstrągiem i czerwonym kawiorem                              
z łososiem wędzonym, mascarpone i świeżym koperkiem                              
z pasta z tuńczyka i czerwonącebulą                              
z paluszkami krabowymi na maśle z limonką                              
                               
                               
                               
                             
                               
                               
                               
Zamówienia przyjmujemy od 20 listopada do 21 grudnia                              
Odbiór osobisty 23.12.2020 w godzinach od 18:00-20:00                              
24.12.2020 w godzinach od 9:00-12-00