1
gru
Catering wigilijny 2020/ ZAPRASZAMY!
Zapraszamy do składnia zamówień na nadchodzące Święta Bożonarodzeniowe.
tel. 697002774
tel. 607990828
Sprawdź menu!
CATERING WIGILIJNY 2020
Zamówienia przyjmujemy od 20 listopada do 21 grudnia Odbiór osobisty 23.12.2020 w godzinach od 18:00-20:00 24.12.2020 w godzinach od 9:00-12-00.
Zapraszamy
Zespół Gościńca Sucholeskiego
Catering wigilijny 2020
MENU | Cena | ||||||||||||||
Zupy (minimalna ilość zamówienia to 3 porcje) | |||||||||||||||
Barszcz czerwony 1 porcja 300 ml | 8 zł | ||||||||||||||
Zupa grzybowa 1 poprcja 300ml | 15 zł | ||||||||||||||
Zupa rybna 1 porcja 300 ml | 16 zł | ||||||||||||||
Dania mięsne: ( waga mięsa przed obrobką termiczna) | |||||||||||||||
Zraz wołowy 1 szt / 160 g mięsa | 24 zł | ||||||||||||||
Schab pieczony w całości 1 kg | 85 zł | ||||||||||||||
Karkowka pieczona w calośći 1 kg | 65 zł | ||||||||||||||
Bigos 1 kg | 45 zł | ||||||||||||||
Polędwica wieprzowa peklowana, pieczona w niskiej temperaturze 1 kg | 90 zł | ||||||||||||||
Szynka wieprzowa szpikowana boczkiem wędzonym, pieczona w całości w aromacie z warzyw korzeniowych sztuka 1 kg | 70 zł | ||||||||||||||
Pasztet z konfiturą z czerwonej cebuli zapieczony w cieście francuskimz czarnuszką sztuka ok 1 kg | 80 zł | ||||||||||||||
Sos pieczeniowy 900 ml | 25 zł | ||||||||||||||
Drób( waga mięsa przed obróbka termiczna ) | |||||||||||||||
Gęś pieczona w całości nadziewana kaszą, boczkiem i grzybami sztuka ok 5 kg | 280 zł | ||||||||||||||
Gęś pieczona w całości nadziewana jabłkiem, cebulą i pomarańczą sztuka ok 4.5 kg | 240 zł | ||||||||||||||
Kaczka pieczona w całości z jabłkami , pomarańczami, w czerwonym winie sztuka ok 2,2 kg | 130 zl | ||||||||||||||
Indyk marynowany, pieczony w całości z musem mięsnym i suszonymi owocami ok 5 kg | 270 zł | ||||||||||||||
Filet z kaczki w jabłkach pieczony 200 gr | 25 zł | ||||||||||||||
Ryba | |||||||||||||||
Filet z karpia soute z cebulką 120 gr | 20 zł | ||||||||||||||
Dodatki: | |||||||||||||||
Pierogi z kapustą i grzybami 1 szt | 4 zł | ||||||||||||||
Pasztecik z mięsem 1 szt. | 6 zł | ||||||||||||||
Pyzy 1 szt | 3 zł | ||||||||||||||
Kapusta kiszona z krzybami 1 kg | 40 zł | ||||||||||||||
Kapusta modra z rodzynkami 1 kg | 30 zł | ||||||||||||||
Zimny bufet ok.70 gr/porcja ( zamowienie od 4 porcji z pozycji) | |||||||||||||||
Dorsz po grecku | 13 zł | ||||||||||||||
Sandacz w galarecie | 13 zł | ||||||||||||||
Łosoś w galarecie | 13 zł | ||||||||||||||
Karp w galarecie | 11 zł | ||||||||||||||
Szparagi w szynce | 8 zł | ||||||||||||||
Schab ze śliwką | 10 zł | ||||||||||||||
Rolada z sandacza i łososia | 13 zł | ||||||||||||||
Sledż w śmietanie z cebulą, jabłkiem, ogórkiem kiszonym | 11 zł | ||||||||||||||
Dorsz po grecku | 13 zł | ||||||||||||||
Schab z musem chrzanowym | 10 zł | ||||||||||||||
Tradycyjna galantyna z kurczaka z omletem, pieczarkami i zielona pietruszką | 10 zł | ||||||||||||||
Plastry piersi kaczej z owocami w maladze | 13 zł | ||||||||||||||
Rolada z polędwicy wieprzowej z grzybami leśnymi | 12 zł | ||||||||||||||
Tradycyjna sałatka jarzynowa 1 kg | 40 zł | ||||||||||||||
Sałatka śledziowa 1 kg | 35 zł | ||||||||||||||
Ciasto marchewkowe 4-6 porcji | 60 zł | ||||||||||||||
Dla firm , tartinki wigilijne 30 szt. | 135 zł | ||||||||||||||
ze śledziemi wiórkami ze świeżego ogorka | |||||||||||||||
z wędzonym pstrągiem i czerwonym kawiorem | |||||||||||||||
z łososiem wędzonym, mascarpone i świeżym koperkiem | |||||||||||||||
z pasta z tuńczyka i czerwonącebulą | |||||||||||||||
z paluszkami krabowymi na maśle z limonką | |||||||||||||||
Zamówienia przyjmujemy od 20 listopada do 21 grudnia | |||||||||||||||
Odbiór osobisty 23.12.2020 w godzinach od 18:00-20:00 | |||||||||||||||
24.12.2020 w godzinach od 9:00-12-00 |