Aktualności

Informacje oraz nadchodzące wydarzenia
20 mar

ALL YOU CAN EAT – KUCHNIA AZJATYCKA 29.03.2019

Szanowni Państwo,

Serdecznie zapraszamy na kolejną edycję festiwalu smaków All You Can Eat.
Tym razem będzie to Kuchnia Azjatycka. Mamy nadzieję, że będziecie z nami.

Więcej informacji pod nr tel. 61 892 69 92

Termin: 29.03.2019 godz.19.00
69,00 PLN i jesz ile chcesz!
Zapraszamy!

Menu – kuchnia Azjatycka 29.03.2019

Zupa
– Rosół chiński z kurczakiem, porem grzybami Mun i makaronem sojowym

Dania główne
– Ajam peddis – uda z kurczaka w ostrym sosie cebulowym
– Kurczak Chop Suey – kawałki kurczaka w sosie z warzywami i kiełkami sojowymi, bambusem grzybami Mun
– Indyk z papryką i porem w słodko ostrym sosie chili

– Kaczka w sosie 5-smaków z kawałkami ananasa, z miodem i sosem sojowym
– Wieprzowina słodko kwaśna z warzywami korzennymi, papryką, kukurydzą
– Wołowina Boembu Bali – wołowina duszona z przyprawami korzennymi w sosie sojowym z bambusem i grzybkami Mum
– Kurczak w sosie curry, z jabłkiem, marchewką i selerem
– Nasi Goreng – mięso wieprzowe smażone z krewetkami i warzywami i ryżem
– Mahi Goreng – mięso wieprzowe smażone z krewetkami warzywami, grzybami Mun, bambusem kiełkami i makaronem ryżowym

– Kalmary w chrupiącej panierce na słodko kwaśnych warzywach
– Ryż po kantońsku – ryż smażony z warzywami i krewetkami
– Warzywa po seczuańsku – bambus z grzybami Mun w ostrym sosie sojowym, ryż curry
– Kurczak Cayou – kurczak w orzeszkach
– Ajam Panggang – pierś indyka marynowana w sosie sojowym
– Sate Ajam – kawałki kurczaka na patyczkach z sosem orzechowym
– Lumpia – naleśniki ryżowe, z farszem mięsnym z warzywami, sos słodko – kwaśny

Orientalne przekąski
– Sałatka z kapusty Pak choi, z łososiem marynowanym w imbirze,
w sosie sojowym i sezamie
– Grzyby Shiitake z marynowaną krewetką koktajlową i pieczonym pomidorem cherry
– Glazurowane kumkwat z kaczką w pięciu smakach
– Krewetki w panierce w słodko – ostrym sosie chili
– sałatka ryżowa z kurczaka z nutą trawy cytrynowej

Desery
Banany w słodkiej panierce z prażonym sezamem
– Liczi w toffi