Aktualności

Big Page Title Style

Szparagi w roli głównej

Szanowni Państwo, Serdecznie zapraszamy do naszej restauracji – w roli głównej – szparagi   Prystawka Grillowane zielone szparagi, jajko w koszulce, chips z szynki dojrzewającej, wytrawne zabajone 25,00 Sałata Sałata...
Continue Reading

Weekend majowy 2018

Szanowni Państwo, czekamy na Was w weekend majowy. Restauracja będzie czynna: 30.04.2018  10.00-18.00 1.05.2018    12.00-18.00 2.05.2018    10.00-18.00 3.05.2018    13.00-20.00

Catering Wielkanocny 2018 – ZAPRASZAMY!

Zupy Żurek świąteczny z białą kiełbasą i chrzanem 60 zł/litr Barszcz czysty 50 zł/litr Dania mięsne Waga mięsa przed obróbką termiczną Gęś pieczona w całości nadziewana kaszą, boczkiem i grzybami 260 zł/porcja ok. 5 kg Kaczka pieczona w całości z jabłkami, pomarańczami w czerwonym winie 110 zł/porcja ok.2,2 kg Indyk marynowany pieczony w całości z musem mięsnym i suszonymi owocami 280 zł/porcja ok. 5 kg Szynka wieprzowa staropolska pieczona w całości w aromacie warzyw korzeniowych 80 zł/porcja ok.1,3 kg Antrykot wołowy marynowany w czerwonym winie, musztardzie francuskiej i rozmarynie 360 zł/porcja ok. 3 kg Pasztet z kaczki z konfiturą z czerwonej cebuli zapieczony w cieście francuskim z czarnuszką 100 zł/porcja ok. 1 kg Zimne przekąski mięsne Minimalna ilość zamówienia – 10 porcji Galantyna z kurczaka zagrodowego z omletem i musem pieczarkowym z zieloną pietruszką 12 zł/porcja...
Continue Reading

8 marca 2018/ Dzień Kobiet

Zbliża się Dzień Kobiet, dlatego już dziś chciałbym w imieniu swoim, właścicieli oraz pracowników Gościńca Sucholeskiego złożyć Wam najserdeczniejsze życzenia. Abyście zawsze były pełne stylu i elegancji niczym Coco Chanel,...
Continue Reading